Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging


Voor de gelaatsverzorgingen heb ik gekozen voor de kwalitatieve producten van Diego dalla Palma.  Na meer dan een jaar deze producten zelf gebruikt te hebben, ben ik ervan overtuigd dat dit de juiste keuze is als skin care in mijn salon. Het Italiaanse merk Diego dalla Palma bestaat uit pure producten zonder overbodige elementen en niet getest op dieren. Met huid verbeterende en duidelijk zichtbare resultaten. 

Elke gelaatsverzorging omvat de verzorging van gelaat, hals en décolleté en massage.

In elke gelaatsverzorging is vanzelfsprekend een cleansing inbegrepen om dode cellen en onzuiverheden op het huidoppervlak te verwijderen, alsook eventuele ontharingen van wenkbrauwen, bovenlip of kin.

Ik bied de salonbehandelingen aan en je kan ook terecht voor de producten voor thuisverzorging.

 

 

Cleansing

Cleansing

 

Deze behandeling zorgt ervoor dat niet alleen dode huidcellen en onzuiverheden worden verwijderd op het huidoppervlak, maar ook dat  de huidcellen “van binnenuit” worden ontdaan van vrije radicalen en andere schadelijke stoffen. De basisstappen van deze behandeling worden gedaan voor elke behandeling (reinigen met melk, tonifiëren en een peeling) om het gelaat eerst te reinigen, zodat de huid vrij kan ademen en klaar is om de actieve ingrediënten te ontvangen.

 

Moisturizing

Moisturizing

 

Een trekkerig gevoel, fijne lijntjes, craqueléachtige huid en schilferige, droge vlekken wijzen op een droge huid. De huid extra hydrateren is noodzakelijk.
De Moisturizing-behandeling is dan de oplossing. Deze behandeling zorgt ervoor de huid te herstellen, te hydrateren en te versterken.

 

Soothing

Soothing

 

Rode of blauwe adertjes, roodheid bij temperatuurschommelingen, rode bultjes en ontstekingen of een branderig trekkerig gevoel zijn tekenen van een gevoelige huid.
Een gevoelige huid reageert sneller op externe factoren omwille van haar zwakke en dunne structuur. Je gevoelige huid en roodheden kalmeren met deze behandeling is dan de oplossing. Deze behandeling zorgt voor een volledige bescherming tegen de externe factoren en het opnieuw in evenwicht brengen van de natuurlijke bescherming van de huid.

Icon Time

Icon Time

 

De kenmerken van een rijpere huid zijn zichtbare rimpels, expressielijnen, verslapping van de gelaatscontouren en verminderde elasticiteit. 

 Deze behandeling heeft een oplossing die past bij elke fase in je leven. Het gaat over de biologische leeftijd, die wordt bepaald door de jaren, onze levensstijl en de omgeving waarin we leven. Deze verzorging is zowel anti-age als anti-rimpel.

Purifying

Purifying

Deze verzorging is voor mensen met een gecombineerde tot vette huid. De kernmerken van dit huidtype is dat de huid blinkt, vooral in de T-zone (voorhoofd, neus en kin), samen met verwijdde poriën, mee-eters, puistjes, vlekken, een doffe en oneffen teint en make-up niet houdt.

Deze schoonheidsbehandeling die de talgproductie herstelt, waardoor verwijde poriën en oneffenheden verminderen. Waardoor een vlekkeloze huid en een egale teint terugkomen. Het doel van deze behandeling is een zuivere huid met minder onzuiverheden van gelijk welke leeftijd, ontgiften zonder haar aan te vallen